Βρείτε μας στο

Μεταφορικά E-mail

Μεταφορικά

Η εταιρεία μας σας προσφέρει δωρεάν τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για αγορές αξίας άνω των 15 ευρώ.

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για πελάτες λιανικής για παράδοση στην Ελλάδα με Γενική Ταχυδρομική.  Δεν περιλαμβάνονται τυχόν  έξοδα αντικαταβολής.

Οι τρόποι αποστολής που χρησιμοποιούμε είναι:

  • Παράδοση από την εταιρεία μας. (Μόνο για χονδρική πώληση)

Η παράδοση μπορεί να γίνει από αυτοκίνητα της εταιρείας μας για τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.  Το τμήμα πωλήσεων θα σας ενημερώσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδοθεί η παραγγελία σας.

  • Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας.

Μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας.  Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο, μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία θα σας σταλεί email και θα μπορείτε από εκείνη τη στιγμή να περάσετε για παραλαβή.

  • Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier.

Παράδοση σε όλη τη χώρα! Τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας, σύμφωνα με το βάρος των προϊόντων που επιλέξατε.

  • Άλλοι τρόποι αποστολής.

Μπορούμε να κάνουμε αποστολή παραγγελιών και με άλλους τρόπους, όπως courier, μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ.  Αρκεί να μας στείλετε email και να μας το ζητήσετε!

  • Αποστολές εκτός Ελλάδος.

Υπάρχει η δυνατότητα για ενδοκοινοτικές συναλλαγές και εξαγωγές.  Το μεταφορικό κόστος εξαρτάται από τον προορισμό και τον τρόπο αποστολής που θα συμφωνηθεί.

  • Αντικαταβολές

Για αποστολή παραγγελιών με αντικαταβολή, υπάρχει χρέωση από τον μεταφορέα 2,45€ .  Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας.

 

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.